мисия 'БЛОГЪТ ЗА ЧУДЕСАТА'

Кремена Фичева е изучавала педагогика, драматичен и танцов театър, а по-късно и терапевтични техники.

Като актриса практикува от двадесет годишна възраст и има седем години стаж в държавните драматични театри на градовете Варна и Плевен.

Докато се отдава на семейството си и отглежда децата си, десет години сътрудничи на съпруга си предимно като модел в подводната фотография.

Заниманията с терапевтични техники от 2008 до 2018 година отключват необходимостта от умения, които да обединят възстановителните с градивните методи за самоподготовка на тялото. Така създава спортно-танцувалната система МодуДей заедно с едноименна книга, която служи като инструктаж.

Паралелно с физическата подготовка настъпват прозрения за същността на явленията в реалността и до 2020 година пише своята философска трилогия „Теория на чудесата“, „Война или мир в душата“ и „Свободно училище за душата“, а пиесата „Пеперудена революция“ е препратка към “Théorie des miracles” .

Мисията БЛОГЪТ ЗА ЧУДЕСАТА представлява моментни прозрения, които се явяват в съзнанието на писателката, и се споделят, за да променят живота чрез любовта, смирението и чудесата. Акцентира се върху темите на философската трилогия, чието описание е в раздела ‘Моите книги’.