мисия 'БЛОГЪТ ЗА ЧУДЕСАТА'

Кремена Фичева изучала педагогику, театр драмы и танца, а по-късно и терапевтични техники.

Като актриса практикува от двадесет годишна възраст и има седем години стаж в държавните драматични театри на градовете Варна и Плевен.

Докато се отдава на семейството си и отглежда децата си, десет години сътрудничи на съпруга си предимно като модел в подводната фотография.

Заниманията с терапевтични техники от 2008 до 2018 година отключват необходимостта от умения, сочетающие в себе восстановительные и конструктивные методы самоподготовки тела. Така създава спортно-танцувалната система МодуДей заедно с едноименна книга, която служи като инструктаж.

Паралелно с физическата подготовка настъпват прозрения за същността на явленията в реалността и до 2020 година пише своята философска трилогия „Теория на чудесата“, „Война или мир в душата“ и „Свободно училище за душата“, а пиесата „Пеперудена революция“ е препратка към “Теория чуда” .

Мисията БЛОГЪТ ЗА ЧУДЕСАТА представлява моментни прозрения, които се явяват в съзнанието на писателката, и делятся, за да променят живота чрез любовта, смирение и чудеса. Акцентира се върху темите на философската трилогия, чието описание е в раздела ‘Моите книги’.

Мы используем куки, гарантировать, что мы предоставляем вам лучший опыт на нашем веб-сайте.
Если вы продолжите использовать этот сайт, мы примем, что вы принимаете политика конфиденциальности!