Информация за спортно-танцувалната система МодуДей

ЗА МОДУДЕЙ

ЖИВЕЙ КАКТО ЧОВЕКА, КОЙТО ИСКАШ ДА БЪДЕШ
КОГАТО ТИ ИСКАШ, но физически или психически не си достатъчно готов за започване на спортна дейност или танци, МодуДей може да ти помогне.
Едно вдъхновяващо пътешествие в света на спорта и танците започва с една единствена стъпка. МодуДей е гаранция за твоя успешен старт.

Системата представлява упражнения в определен порядък, който е наречен МодуДей.

КАК И ЗАЩО НАПРАВИХ СИСТЕМАТА МОДУДЕЙ?

ВСЯКО НАЧАЛО Е ВАЖНО.

В НАЧАЛОТО НА ДЕНЯ Е МЯСТОТО НА МОДУДЕЙ.
Защо често се отказват хората от спорт и танци, когато стигнат преломен момент на натоварване в годините? Защото са забравили за началото. Правилната изходна, отправна точка е един от най-важните фактори за успеха. Всекидневното връщане към началото може да изстрелва със сигурност на следващите по-високи нива, а в същото време човекът е стъпил на здравите си основи.

МодуДей не е точно загрявка преди тренировка, а осъзнато, търпеливо и последователно изследване на състоянието на тялото. В повторенията на упражненията по естествен начин се задълбочава и развива всяко едно движение при всеки следващ оборот, без това да причинява физически и психически травми. Изглежда външно, че работите бавно, но това е твърде заблуждаващо, защото напредвате в дълбочина. Именно дълбочината на способностите е вашето гориво и предпоставката ви за успешен старт.

Системата се появи, тъй като се опитвах да намеря начин да продължа да тренирам след много травми. Виждах хора, които изглеждаха отпаднали след преустановяване на спортна дейност или професионално танцуване. Телата им бяха забравили всички успехи, а психиката им беше запомнила неистовите натоварвания до краен предел. Разбирах защо мислят, че не биха успели да възвърнат предишната си добра физическа форма, преминавайки през всички изпитания отново – семейните и служебните грижи ограничаваха часовете за отдих и спорт, а развлеченията в свободното време често се състояха само в слушане и гледане на електронни медии.

Един ден реших да проверя, дали само с удоволствие и упоритост може да се постигне добър ефект, какъвто достигат някои спортуващи хора, които казват: „Без болка няма напредък.” Така започнах да систематизирам тренировките си. Поставих си два месеца срок, през който с упорит труд и дисциплина успях да постигна чудесни резултати. На 19-ти октомври 2011-та година окончателно завърших и наименувах системата – МодуДей. Името реших да е такова не случайно. То е свързано с историята на създаването на тази рехабилитационна, усъвършенстваща програма. Това е термин, който не е съществувал преди това и означава точно този стил на живот и подготовка на тялото без болка.
Последваха две години на занимания с хора от различни възрасти и с различни физически данни. Всички – от 7 до 70-годишна възраст – възприемаха с лекота тренировките.

Заповядайте на обучение, което ще ви даде възможност за самостоятелна работа всеки ден в домашни условия.

СТРЕМЕЖИ:

физическо самоосъзнаване и подготовка на тялото с нови методи без болка
придобиване на увереност за спорт и танци
възможност за преодоляване на негативи от всякакъв характер чрез физическо и емоционално здраве
хармония и усъвършенстване

РЕЗУЛТАТИ:

МодуДей дава способности на хората да се занимават със спорт и танци.
Действие:

  • Предпазване на собственото здраве от травми
  • Контрол и устойчивост на личностните мотивации, на чувствата и емоциите; вярата в успеха; оптимизъм
  • Дисциплина
  • Комфорт и удоволствие
  • Гъвкавост и пъргавина
  • Работа върху равновесния център и центъра на тежестта на тялото
  • Издържливост при натоварвания

МОДУДЕЙ ПОМАГА НА ХОРА, КОИТО НИКОГА НЕ СА СПОРТУВАЛИ ИЛИ ТАНЦУВАЛИ, ИЛИ КОИТО СА БИЛИ БОЛНИ ДЪЛГО ВРЕМЕ; СЪДЕЙСТВА НА ЖЕНИТЕ СЛЕД РАЖДАНЕ; ДАВА СИЛА НА ХОРА, КОИТО НЕ ВЯРВАТ, ЧЕ МОГАТ ДА СЕ УСЪВЪРШЕНСТВАТ.

НОВО! МодуДей с танц
НОВО! МодуДей с глас
НОВО! МодуДей РЕЛАКС В СВОБОДЕН СТИЛ
НОВО! МодуДей за гръбначния стълб

Живей и Успей с МодуДей!