Джеф Безос или Айнщайн — Азът!

Добро утро, мой свят! ❤

Когато МИСЛЯ, че “вече” е сутрин, и МИСЛЯ, че отварям очи, мисля, че виждам най-много истинни картини за живота.

И започвам да ги записвам… тоест ВЯРВАМ, че го правя, защото МИСЛЯ С ВЯРА ОТНОСНО ДОКАЗАТЕЛСТВЕНИ СТАНОВИЩА.

Защо пиша толкова странно сега ли? Защото това е правилното изказване.

Аз мисля, че не съм научена в училищата и университетите да мисля за Реалността ПРАВИЛНО. А единственото правилно нещо е НИКОГА… НИТО ЕДИН МИГ… ДА НЕ ЗАБРАВЯМ, ЧЕ ТОВА, КОЕТО ВИЖДАМ, Е САМО ОТ МОЕТО ЛИЧНО МИСЛЕНЕ.

И мисля, че чувам хората да говорят. Но чувам ли ги, ако не мисля, че ги чувам — това никога не мога ДА ГО ПОМИСЛЯ. Следователно… скромно или не, но Светът Е Мои Лични Мисли И Нищо Друго!

Мисля, че тази сутрин… О, неее, не се съмнявам в мисленето си. Време е да се осъзнае, че изразът “МИСЛЯ, ЧЕ…” изобщо не доказва несигурна сентенция, а просто доказва че АЗЪТ ОСЪЗНАВА, ЧЕ Е В МИСЛОВНА ЕНЕРГИЯ.

Та мисля, че тази сутрин си помислих как, ако човек осъзнава, че е попаднал в незначителна (спрямо представата си за себе си) среда, а това го мислят хората, които имат амбиции…, като се започне от първата амбиция за нов живот на децата в пубертета…, този човек иска да избяга в друг град, друга държава… Но трябва да осъзнава, че Реалността се ОКАЧЕСТВЯВА от Егото му, а се ОСЪЗНАВА, ЧЕ Е ДОШЛА ТАКАВА, от Аза му.

Тоест… как да избягаш от нещо, което си родил мисловно? Не можеш. Ти си в кошмар, а кошмарите са кошмари, защото само преследват съзнанието ти. Ето защо човекът, който много иска да бяга от Реалността си, мисли, мисли… и бяга, бяга от градовете, а не от тези си мисли. И накрая стига до това да мисли как да избяга на друга планета.

А как да обясня на Джеф Безос, че няма нужда от космически туризъм и преселение на други планети, а му трябва осъзнаване, че това, което си мисли за Реалността е негово лошо мислене? Не може да ме разбере той, защото е роден този човек от личното ми мислене в личната ми Реалност!!! Така че проблемът не е в него или в държавата, или в пандемията, а в негативния ми начин на мислене, когато осъждам Реалността На Мисловните Си Възприятия, Които Са Родени От Мисловната Ми Енергия.

И какво трябва да правя?

Да търся ВОЛЕВО как да обичам всяко свое възприятие. Трудно е. Ангелско е. Но няма друг път към Рая На Реалността, освен любовта към нея! И се започва с поправката на изречението: “Аз мисля, че не съм научена в училищата и университетите да мисля правилно.” Мисля, че съм научила достатъчно, за да дойде мигът, когато ще се досетя, че раждам сама мисълта и за училищата, и университетите, и Айнщайн! Те са в душата ми МИСЛОВНА!!! Азът ми решава на каква мисъл да си повярва! Азът ми измисля формулите погрешно – да не вкара например знакът Thi (знакът за мисловната енергия – енергията майка на всички реални енергии) – сега го измислих този знак, но той е еквивалентен на космологичната константа на Айнщайн!

Толкова малко… още съвсем малко не му достига на мисленето ми, за да вижда НЕПРЕКЪСНАТО, че е в Рая. Достатъчно е само това: да се откаже от НАВИКА да обвинява дяволиите и гадостите в Реалността си, а като се засрамва от мисленето си, с воля да търси красивото си спасение ТОЧНО ЧРЕЗ ГАДНИЯ РЕАЛЕН МИГ…, защото е лична мисъл, и само нова лична мисъл го преражда в НОВ МИГ!

П.С. Не, не я искам негативната мисъл, с която ще искам да излетя на космически туризъм, защото Космосът е самата ми ДУША, а ТЯ Е В ПОКОЙ (ТОЕСТ В РАЙ), АКО АЛЧНОТО МИ ЕГО СПИ!!!

автор Кремена Фичева

Споделете публикацията:

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!